Yetim ve Muhtaç Çocukları Giydirme Projesi ile binlerce çocuk bayramı sevinçle karşılayacak 16 Aralık 2022, 10:45

Yetim ve Muhtaç Çocukları Giydirme Projesi ile binlerce çocuk bayramı sevinçle karşılayacak
Yetim ve Muhtaç Çocukları Giydirme Projesi ile binlerce çocuk bayramı sevinçle karşılayacak
Umut Kervanı Vakfı tarafından organize edilen "Yetim ve Muhtaç Çocukları Giydirme Projesi" ile Türkiye'nin birçok noktasında bayram yetim ve muhtaç çocuklar için coşku ve sevinçle karşılanacak.
Sevinç ve mutluluk kaynağı olan bayramları yeni elbiseler ve yeni ayakkabılar ile geçirmek isteyen ve imkanları olmayan yetim ve ihtiyaç sahibi çocukların gülümsemesine ortak olan hayırseverler Umut Kervanı Vakfı aracılığı ile binlerce çocuğun bayram sevincine ortak oldu.
Kurban Bayramı öncesi Yetim ve Muhtaç Çocukları Giydirme Projesi ile binlerce çocuğun yüzünü güldüren Umut Kervanı Vakfı, başlattıkları yeni projeler ile alışılmışın dışına çıkarak ihtiyaç sahibi çocukları mağazalara davet edip bayramlık elbiselerini kendilerinin seçebilmesi imkanını oluşturarak sevinçlerini ikiye katladı.
Özel bir mağazada hayırseverlerin yardımları ile çocukların sevinçlerine ortak olan Umut Kervanı Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Bağ, hayırda yarışan ve etrafına mutluluk saçan hayırseverlerin yardımlarının önemli olduğuna dikkat çekti.
Bağ, "Umut Kervanı İnsani Yardım Vakfı olarak yetim ve muhtaçları giydirme projesi kapsamında her bayramda olduğu gibi bu bayramda da ihtiyaç sahibi çocukların bayramlık elbiselerini şu an bulunduğumuz mağazada temin ediyoruz. Satış mağazasını tercih etmemizin temel sebebi ise çocukların bayramlık elbiselerini kendilerinin seçebilmesi içindir. Genellikle bayramlıklarda çocuklara seçim hakkı tanınmıyordu. Bu şekilde proje için yola koyulduk. Bu proje kapsamında Türkiye'nin birçok yerinde çocukları giydirmeyi hedefliyoruz. Tabi projemizi hayırseverlerin desteklemesi ile birlikte çalışma alanlarımızda genişliyor. Rabbim tüm hayırseverlerden razı olsun. Burada bulunan çocukların bayram sevincine ortak oldular. Bayrama daha sevinçli bir şekilde ulaşmalarına vesile oldular. İhtiyaç sahibi çocukları sevindiren hayırseverleri Rabbim her iki cihanda da aziz eylesin ve Peygamber Efendimize komşu eylesin." ifadelerine yer verdi.
Bayramlık elbiselerini alan çocuklar hayırlı çalışmalarından dolayı Umut Kervanı Vakfına ve hayırlı çalışmalarda öncü olan hayırseverlere teşekkür etti.
DIĞER HABERLER
-
Gaziantep Umut Kervanı'ndan ihtiyaç sahipleri için açılan kermese davet
02 Mayıs 2025, 16:03 -
Umut Kervanı Gazze'de diyaliz merkezi onarımına başladı
01 Mayıs 2025, 16:33 -
Cizreli çocuktan anlamlı bağış: Kumbarasındaki harçlığını Gazze’ye bağışladı
01 Mayıs 2025, 13:47 -
Şanlıurfa’da ihtiyaç sahibi yüzlerce aileye gıda ve hijyen yardımı
01 Mayıs 2025, 13:45 -
Karanlıkta kalan aileye Mardin Umut Kervanı'ndan yardım eli
30 Nisan 2025, 10:38 -
Bingöl Umut Kervanı 2025 yılı kurban organizasyonunu duyurdu
28 Nisan 2025, 10:08 -
Kumbarasındaki umudu Gazze'ye taşıdı
26 Nisan 2025, 11:20 -
Umut Kervanı olarak kurban çalışmalarına başladık
26 Nisan 2025, 11:16 -
Umut Kervanı'nın hayırseverlere teşekkür ziyaretleri devam ediyor
22 Nisan 2025, 12:37 -
Küçük yüreklerden Gazze’ye büyük destek
21 Nisan 2025, 10:35