Umut Kervanı Cizre'de Ramazan ayı yardımlarına başladı 25 Mart 2023, 14:44

İhtiyaç sahibi ve depremzede ailelere yönelik Ramazan ayı yardım faaliyetlerine başlayan Umut Kervanı, Ramazan Ayında yüzlerce aileye yardım paketi ulaştırmayı hedefliyor.
Hayırseverler ile muhtaçlar arasında köprü işlevi gören Umut Kervanı, deprem bölgesinden Cizre'ye gelen ve ilçede bulunan ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yardım çalışmalarını sürdürüyor.
Yılın 365 günü muhtaçların yanında olmaya çalışan Umut Kervanı, 11 ayın sultanı Ramazan ayı için ihtiyaç sahibi ailelerin iftar sofralarını kapılarına taşıyor.
Ramazan ayı yardım çalışmalarında ilk olarak deprem bölgesinden Cizre'ye gelen ailelere yardım ulaştırmayı amaçlayan Umut kervanı, ilçede bulunan yüzlerce aileye ulaşmayı hedefliyor.
Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Cizre Umut Kervanı Derneği başkanı Servet Adlım, "Ramazan ayı boyunca yardım çalışmalarımız devam edecektir. İlk etapta Cizre'mize gelen depremzede ailelerimize ulaşmayı amaçlıyoruz. Daha sonra ihtiyaç sahibi ve yetim kardeşlerimize yardım götürmeye çalışacağız. Hayırsever halkımız ile ihtiyaç sahibi ailelerin arasında köprü olmaya devam ediyoruz. İlçemizde bulunan binlerce ihtiyaç sahibi aile var. Hayırsever Cizre halkının yardımlarını bekliyoruz." dedi.
DIĞER HABERLER
-
Umut Kervanı'nın hayırseverlere teşekkür ziyaretleri devam ediyor
22 Nisan 2025, 12:37 -
Küçük yüreklerden Gazze’ye büyük destek
21 Nisan 2025, 10:35 -
Tarsuslu miniklerden Gazze'ye yürek ısıtan destek
21 Nisan 2025, 10:32 -
Bir rüya ile başlayan iyilik: Küçük Elifnur’dan Gazze’ye anlamlı bağış
21 Nisan 2025, 10:29 -
Bingöl’de minik yüreklilerden Gazze'ye anlamlı bağış
21 Nisan 2025, 10:23 -
İmam hatip öğrencilerinden Gazze'ye anlamlı destek
18 Nisan 2025, 13:56 -
Hayırsever fırıncıdan örnek davranış
18 Nisan 2025, 10:05 -
Umut Kervanı Doğubayazıt'ta ihtiyaç sahibi ailelere yardım eli uzattı
18 Nisan 2025, 10:01 -
Ramanlı kardeşlerden Gazze'ye anlamlı yardım
17 Nisan 2025, 10:34 -
Ankaralı hayırsever elektrikli bisikletini Gazze'ye bağışladı
17 Nisan 2025, 10:28