Umut Kervanı Adıyaman'da üç aylar dolayısıyla muhtaç ailelere gıda ulaştırdı 15 Ocak 2024, 14:03

Umut Kervanı, 6 Şubat 2023'te meydana gelen depreminin ardından Adıyaman'da ihtiyaç sahibi kişilerin sayısındaki artışla birlikte çalışmalarını daha yoğunlaştırdı.
Mübarek üç ayların başlamasıyla beraber ihtiyaç sahibi aileler için hazırladıkları gıda ve kırmızı et paketlerini kırsalda dağıtan Umut Kervanı, daha çok kişiye ulaşabilmek için hayır sahiplerine çağrıda bulundu.
6 Şubat depreminden bu yana sahadaki çalışmalarına devam eden Umut Kervanı, üç aylar nedeniyle çalışmalarına hız vererek hayır sahipleriyle ihtiyaç sahibi insanlar arasında köprü olmaya devam ediyor.
Depremin etkilerinin devam ettiğini dile getiren Umut Kervanı Yetkililerinden Muharrem Koçuşağı, "Adıyaman Umut Kervanı olarak depremzede kardeşlerimize yardımlarımız devam ediyor. Mübarek üç ayların başlamasıyla beraber muhtaç ailelerimizin yanında yer almaya devam ediyoruz. Bugün üç aylar münasebetiyle gıda ve kırmızı et dağıtımında bulunduk. Bugün Kuyulu ve Akyazı köylerinde dağıtımında bulunduk. Hayır sahibi kardeşlerimize çağrımız, depremzede kardeşlerini unutmasınlar. Yemeklik yağ ve şeker şu an en çok ihtiyaç duyulan ürünler arasında yer almaktadır. Rabbim hayır sahiplerinden razı olsun." dedi.
DIĞER HABERLER
-
Tarsus Umut Kervanı giyim yardımına devam ediyor
30 Ağustos 2025, 14:20 -
Umut Kervanı Doğubayazıt’ta ihtiyaç sahiplerini unutmuyor
26 Ağustos 2025, 09:49 -
Minik yürekler harçlıklarını Gazze için bağışladılar
25 Ağustos 2025, 10:54 -
Bingöl Umut Kervanı’ndan öğrencilere kırtasiye desteği
25 Ağustos 2025, 10:41 -
Adana’da 8 yaşındaki çocuktan Gazze’ye kumbaralı destek
23 Ağustos 2025, 15:40 -
Tarsus ihtiyaç sahibi ailelere giyim yardımı
23 Ağustos 2025, 15:38 -
Malatya'dan Gazze'ye umut olma çağrısı
23 Ağustos 2025, 14:52 -
Kur’an kursu öğrencilerinden Gazze’ye anlamlı destek
23 Ağustos 2025, 09:27 -
Umut Kervan'ından Bursa’da yüzlerce aileye kartlı yardım desteği
21 Ağustos 2025, 16:20 -
Engelli haliyle Filistin için yardım topluyor
21 Ağustos 2025, 13:47