Bingöl Umut Kervanından öğrencilere kırtasiye yardımı 16 Aralık 2022, 10:45

Bingöl Umut Kervanından öğrencilere kırtasiye yardımı
Bingöl Umut Kervanından öğrencilere kırtasiye yardımı
Bingöl Umut Kervanı Derneği, 2021-2022 eğitim yılının başlamasına yakın kentte ihtiyaç sahibi öğrencilere çeşitli kalemlerde kırtasiye yardımında bulundu.
Eğitim ve öğretim yılı öncesinde öğrencilere kırtasiye yardımında bulunduklarını ifade eden Bingöl Umut Kervanı Derneği Başkan Yardımcısı Mehmet Refik Gönül, 2021-2022 eğitim ve öğretim sezonu için okula başlayacak olan öğrenciler için farklı kalemlerde kırtasiye yardımı yaptıklarını söyledi.
“150 TL’ye kırtasiye yardımında bulunabilirsiniz”
İlköğretim ve liseye giden çocuklar için kırtasiye malzemelerini hayırsever esnafların katkılarıyla temin ettiklerini belirten Gönül, “Bingöl Umut Kervanı Derneği olarak 2021-2022 eğitim sezonunun hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah’tan dileriz. Okulların 6 Eylül tarihinde açılacak olması ile beraber bizler de hazırlıklarımızı tamamladık. Hayırseverler vatandaşlarımıza uğradık. Kırtasiye yardımları için en nihayetinde kısa sürede topladığımız bu yardımları tespit ettiğimiz muhtaç olan ailelerimizin çocuklarına ulaştıracağız. Kırtasiye yardımı yapmak isteyen hayırsever kardeşlerimiz Bingöl Umut Kervanı Derneğine 150 TL’lik kırtasiye yardımı bağışlayabilirler. Bu sevince ortak olmak istiyorsanız gelin hep beraber çocuklarımıza bir umut olalım.” dedi.
“Bu sevince ortak olun”
Bingöl’de bulunan fakir ve muhtaçlara imkanlar nispetinde nakdi ve ayni yardımları ulaştırmaya gayret ettiklerini dile getiren Gönül, şöyle devam etti:
“Biz Bingöl Umut Kervanı Derneği olarak her nevi gıda yarımında bulunuyoruz. Ev eşyası konusunda ihtiyacı olanlara katkılarda bulunuyoruz. Tüm ihtiyaçları gidermek için elimizden gelen yardımı esirgemiyoruz. İmkânlar çerçevesinde yardımlarımızı yapmaya gayretle devam ediyoruz. İhtiyaç sahibi öğrencilerimize de kırtasiye yardımında bulunuyoruz. Kırtasiye malzemesi verdiğimiz zaman çocukların gülmeleri bizde ve bu hayrı yapan kişilerde farklı bir duygu meydana getiriyor. Gerçekten de onların o sevinmelerinden beli oluyor ki ihtiyaçları var. Biz bir an evvel sıkıntılarını hayırsever kardeşlerimizin yaptığı bağışlarla gidermeye çalışıyoruz. Kırtasiye yardımlarımız devam ediyor. Yaptığımız yardımların içerisinde; okul çantası başta olmak üzere resim defteri, boya çeşitleri, kalem çeşitleri, farklı çapta çok amaçlı defterler bulunuyor. Allah Teâlâ yardımlarda bulunan hayırseverlerin yardımını kabul etsin.”
DIĞER HABERLER
-
Bingöl Umut Kervanı 2025 yılı kurban organizasyonunu duyurdu
28 Nisan 2025, 10:08 -
Kumbarasındaki umudu Gazze'ye taşıdı
26 Nisan 2025, 11:20 -
Umut Kervanı olarak kurban çalışmalarına başladık
26 Nisan 2025, 11:16 -
Umut Kervanı'nın hayırseverlere teşekkür ziyaretleri devam ediyor
22 Nisan 2025, 12:37 -
Küçük yüreklerden Gazze’ye büyük destek
21 Nisan 2025, 10:35 -
Tarsuslu miniklerden Gazze'ye yürek ısıtan destek
21 Nisan 2025, 10:32 -
Bir rüya ile başlayan iyilik: Küçük Elifnur’dan Gazze’ye anlamlı bağış
21 Nisan 2025, 10:29 -
Bingöl’de minik yüreklilerden Gazze'ye anlamlı bağış
21 Nisan 2025, 10:23 -
İmam hatip öğrencilerinden Gazze'ye anlamlı destek
18 Nisan 2025, 13:56 -
Hayırsever fırıncıdan örnek davranış
18 Nisan 2025, 10:05