Batman Umut Kervanı bu zorlu günlerde ihtiyaç sahiplerini unutmadı 16 Aralık 2022, 10:47

Batman Umut Kervanı bu zorlu günlerde ihtiyaç sahiplerini unutmadı
Batman Umut Kervanı bu zorlu günlerde ihtiyaç sahiplerini unutmadı
Aralarında yetim ve muhtaçların da bulunduğu yüzlerce ihtiyaç sahibi aileye mübarek üç aylar ve Beraat Kandili vesilesiyle gıda ve kırmızı et yardımında bulunuldu.
Batman'da İl Valiliği bünyesindeki Vefa Sosyal Destek Grubu koordinasyonunda içlerinde 65 yaş üstü olmak üzere toplamda 160 aileye gıda kolisi ve kırmızı et yardımı, sosyal mesafe kuralına uyularak teslim edildi.
Tüm İslam ümmetinin mübarek üç aylar ve Beraat Kandilini tebrik ettiklerini belirten Batman Umut Kervanı Başkanı Mehmet Ali Işık, "Yüce Allah bu günleri, İslam ümmetinin üzerindeki zorlukların ortadan kalkmasına vesile kılsın inşallah. Bizler bu mübarek günleri idrak etmek amacıyla Umut Kervanı olarak bir yardım çalışması yürüttük. Üç aylar ve Beraat gecesi hürmetine Batman'da tespit etmiş olduğumuz 160 aileye gıda ve kırmızı et yardımında bulunduk. Gıda kolisinin içinde temel yaşam malzemeleri bulunmaktadır." dedi.
Işık, "Öncelikle bütün İslam âleminin bugün idrak etmekte olduğumuz mübarek Beraat Gecesi'ni tebrik eder, İslam ümmetinin bela ve musibetlerden kurtuluşuna vesile olmasını dileriz. Bu gecenin hürmetine Umut Kervanı olarak Batman'da İl Valiliği bünyesindeki Vefa Sosyal Destek Grubu koordinasyonunda içlerinde 65 yaş üstü olmak üzere toplamda 160 aileye gıda kolisi ve kırmızı et yardımında bulunduk. Malumunuz olduğu üzere Ramazan ayı yaklaşmakta olup muhtaçlar bu ayda kendilerine uzanacak bir el gözlemektedirler. Bizlerde Umut Kervanı olarak hayırseverlere yardımlaşma konusunda hassas davranmalarını, bu mübarek günlerde yapılan hayır hasenatları yüce Allah'ın bire bin verdiğini unutmamalarını hatırlatıyor, bizlere destek oldukları sürece daha çok muhtaçlara ulaşacağımızı bilmelerini istiyoruz. Rabbim şimdiden yaptıkları ve yapacakları hayır hasenatlarını kabul buyursun, mallarını bereketlendirsin inşallah." temennisinde bulundu.
DIĞER HABERLER
-
Umut Kervanı Kurban Bayramı'nda 47 bin 700 hisse keserek milyonlarca kişiye ulaştı
13 Haziran 2025, 16:16 -
Mısır'da gözaltına alınan Elibüyük'ten açıklama: Namaz kılmamıza dahi izin verilmedi
13 Haziran 2025, 10:19 -
'Gazze Yürüyüşü'ne giden İTTİHADUL ULEMA ve Umut Kervanı temsilcileri gözaltına alındı
12 Haziran 2025, 16:50 -
Küresel yürüyüşe katılan Elibüyük: Bu katliamları durduracak olan vicdan sahibi halklardır
12 Haziran 2025, 16:46 -
Sosyal medyadan yayılan yardım çağrısı karşılıksız kalmadı
11 Haziran 2025, 17:39 -
Evlerde bayram, yüzlerde tebessüm: Umut Kervanı binlerce aileye umut oldu
09 Haziran 2025, 14:16 -
İhtiyaç sahibi yüzlerce aileye kurban eti ulaştırıldı
09 Haziran 2025, 13:14 -
Kurban Bayramı'nda ihtiyaç sahibi aileler unutulmadı
08 Haziran 2025, 22:27 -
Şanlıurfa’da genç Yasinlerden yüzlerce aileye kurban eti
08 Haziran 2025, 14:34 -
Umut Kervanı, Kurban Bayramı’nda İskenderun’daki ihtiyaç sahibi aileleri unutmadı
08 Haziran 2025, 14:32