Antalya’da yetim çocuklara bot ve mont yardımı yapıldı 16 Aralık 2022, 10:46

Antalya’da yetim çocuklara bot ve mont yardımı yapıldı
Antalya’da yetim çocuklara bot ve mont yardımı yapıldı
Antalya Umut Kervanı, kentte bulunan yetim çocuklara bot, mont, bere, atkı ve eldiven yardımında bulundu.
İhtiyaç sahipleri ile zenginler arasında köprü olan Umut Kervanı, kentteki mağdur ailelere giyim yardımında bulunarak yüzlerini güldürdü.
Ellerindeki imkânların muhtaçların mağduriyetlerinin giderilmesi için yeterli olmadığını söyleyen Umut Kervanı Antalya Yetkilisi Osman Yıldırım, kentte bulunan ihtiyaç sahibi ailelere giyim yardımında bulunduklarını belirtti.
Yıldırım, “Umut Kervanı, umut olmaya devam ediyor. Her zaman yaptığımız yardım faaliyetlerimize devam ediyoruz. Hayırseverlerin bağışlarıyla ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırmaya devam ediyoruz. Allah’ın (celle celaluhu) izniyle yardımlarımız hayırseverlerin yaptığı bağışlarla sürekli devam edecektir. Antalya’daki yetim çocuklarımız üşümesin diye bot, mont, bere, atkı ve eldiven yardımında bulunduk.” dedi.
Mutlulukları yüzlerinden okunan yetimler, yapılan yardımlardan dolayı Umut Kervanı yetkililerine ve hayırseverlere teşekkür etti.
DIĞER HABERLER
-
Rüyasında Gazze'yi gördü, umre parasını bağışladı
12 Temmuz 2025, 11:51 -
Umut Kervanı Mersin Derneği'nden ihtiyaç sahiplerine gıda ve et desteği
10 Temmuz 2025, 15:49 -
Van Umut Kervanı'nda ‘Yaz Okulu’ başladı
10 Temmuz 2025, 15:39 -
Minik yürekten Filistin'e büyük destek
10 Temmuz 2025, 09:21 -
Şanlıurfa Umut Kervanı, AFAD kampı için Ahlat’taydı
08 Temmuz 2025, 15:18 -
Biriktirdiği harçlıklarını Gazze için bağışladı
08 Temmuz 2025, 09:17 -
Mardin Umut Kervanı’ndan Kur’an Kursu öğrencilerine dondurma ikramı
07 Temmuz 2025, 14:12 -
Umut Kervanı’ndan kaybolan Alzheimer hastası için arama desteği
07 Temmuz 2025, 09:15 -
Kumbarasındaki harçlıkları Gazze için bağışladı
07 Temmuz 2025, 09:11 -
Tarsus Umut Kervanı'ndan ihtiyaç sahibi ailelere ev eşyası desteği
07 Temmuz 2025, 09:06